U brizi za konkurencijom i težini smjerova, naša dva mlada penjača Mihael Štefić i Rudi Oškera, su se odvažila i 8.11. uputila na prvenstvo RH u težinskom penjanju, disciplina lead, u kategoriji stariji juniori.

Prvenstvo RH 8.11.2014._1

Zahvaljujući podršci Z. Popovića oko prijave (hvala ti Zvonko, sigurno nisi ni bio svjestan što si napravio ;), sve smo nekako uspjeli izorganizirati i u subotu u kombinaciji: dva natjecatelja-dva navijača :), popuniti jedan auto i iz Bj krenuti putem Zg-a u pravcu penjačkog centra Fothia na Jankomiru. Po najavama, dečki su trebali imati start u 13:30, ali se zbog velikog odaziva cicibana i mlađih kadeta (što je za svaku pohvalu!) ipak sve nekako malo odužilo pa su u smjeri krenuli tek oko 15 h.

Prvenstvo RH 8.11.2014._13

Poučen iskustvom sa međunarodnog natjecanja, Mihael se nije nadao nekom ekstra rezultatu, dok je Rudiju ovo bilo prvo natjecanje za Klub, ali i općenito kao penjaču koji penje samo godinu dana veliki izazov! Ispostavilo se da je briga od težine smjerova bila prilično opravdana, dobro je to u stropu zabiberio postavljač I. Pevec. U drugoj kvalifikacijskoj smjeri, Mihael prelazi strop i pada pred top, dok se Rudi predugo zadržava u najtežoj poziciji i ne uspijeva ga proći... Sve u svemu, za njih obojicu jako lijepa tekma, jer na kraju postižu odlično 1. i 3.mjesto! :)

Prvenstvo RH 8.11.2014._10

Eto, kada Bjelovarčani sjednu u auto i bez prevelikih očekivanja odu na tekmu, svašta je moguće! Za početak, dvije medalje za jedno popodne – nije loše! :)

Prvenstvo RH 8.11.2014._19

Sljedeći put, nadamo se još boljoj konkurenciji! A do onda, puno treniranja i dobre energije! Fotke su, kao i obično, u galeriji.
Always strong!

Tekst i fotke: Majda S

Komentari  

#2 Tomislav Pavić 2014-11-14 15:57
Bravo!
#1 Zvonimir Popović 2014-11-12 13:03
Čestitke dečkima!
Svaka čast i navijačima!

Samo članovi imaju pravo komentiranja.