Eh, da... Kako je došlo do toga da se ide u Sloveniju? Duško je poslao poruku Majdi, Rudiju i Mihaelu „'ajmo u Sloveniju za vikend!“. Nije bilo mnogo razmišljanja i premišljanja, svi smo se složili. Okvirni plan je bio da se ide u petak ako nas vrijeme bude poslužilo, ali unatoč vremenskoj prognozi krećemo u subotu 4.10.2014. u 6.00h. Imamo malih poteškoča u pronalasku pravog puta do penjališta Kotečnik, gdje zaustavljamo nekoliko slovenskih ljudi za pomoć.

Kotečnik_16

Dolazimo do kampa Tratnik gdje je penjalište Kotečnik i upućujemo se na sektor Trapez. Zagrijavamo se na 5-icama i 6-icama od 10-25 m. Nakon ispenjanjih nekoliko smjerova puta nas vodi dalje do sektora Luska gdje su nešto kraći i prevjesniji smjerovi. Već iscrpljeni penjanjem Rudi vadi kavu iz ruksaka i slaže je „radi povratka snage“, a poslije terapije kavom penjemo se još kratko vrijeme i odlazimo u kamp. U kampu večeramo, pričamo i odlazimo na počinak.

Kotečnik_18

Ujutro se rano dižemo te ostajemo iznenađeni doručkom u kampu (ne mogu nabrojati na prste što je bilo u ponudi)! Odlazimo na stijenu oko 10.00h na sektor Tratnik opet na zagrijavanje. Majda i Duško se hvataju smjera Lepota ni naklučje (6a) koji i nije baš kratak (25 m), te  Mihael i Rudi penju Gams (7a).  Kao i proteklog dana, selimo se na sektor Luska, tamo penjemo preostale projekte od jučer i poneke nove smjerove. Kao déja vu jučerašnji dan se ponavlja uz malu iznimku gdje Rudi radi „epic fail“ stavivši sol u kavu!!!! I tako je prošao još jedan vikend uz dobru zabavu, penjanje i ponekih novih uspjeha!

Kotečnik_13

Kmalu bomo nazaj! :)

U nastavku bacite oko u galeriju fotki i za više detalja u penjački karton.

Tekst: Mihael Š
Fotke: Majda S

Komentari  

+1 #3 Zvonimir Popović 2014-10-12 19:31
Može, samo je taj drugi put, što se mene tiče, za jedno mjesec dana dok totalno poludim i rastjeram sve majstore s gradilišta :D
#2 Majda Skračić 2014-10-12 10:47
Zvonko, drugi put idete sa nama! :roll:
+1 #1 Zvonimir Popović 2014-10-11 18:32
Bravo ekipa, odličan izvještaj, fotke i dojmovi! :)
Uopće nisam ljubomoran :)

Samo članovi imaju pravo komentiranja.