Škola sportskog penjanja u organizaciji SPK GRIP Bjelovar počet će u utorak 06.05.2014. u 18.00h na vodotornju na Boriku.

Kroz školu će se obraditi teoretska i praktična znanja iz područja snalaženja u prirodi, osnova planinarstva, poznavanja čvorova, penjačkih vještina i tehnika alpinizma te upoznavanja hrvatskih prirodnih penjališta i dvorana kroz organizirane izlete.

Predviđeno trajanje škole je 5 tjedana: predavanja i treninzi održavat će se utorkom i četvrtkom od 18.00h na Vodotornju, a vikendima je planiran odlazak za izlete.
Raspored predavanja i izleta ne predviđa izostanke, pa stoga molimo zainteresirane da osiguraju svoju prisutnost u navedenim terminima.
Planirani termin ispita je 08.06.2014.

Cijena iznosi 500,00 kn što uključuje klupsku članarinu, korištenje klupske opreme, vodstvo na izletima i znanje koje će vam prenijeti iskusni Gripovci, na čelu s ovlaštenim instruktorom alpinizma i sportskog penjanja.

Po uspješnom završetku škole i položenom ispitu, polaznici će dobiti službenu diplomu o završenoj školi sportskog penjanja.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na naš Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela: (091) 767-89-91 (Siniša).

Ove godine organiziramo i malu školu penjanja!
Radi se o potpuno besplatnom jednodnevnom tečaju na kojem će se u kratkim crtama zainteresiranima pokazati tehnike penjanja, rukovanje opremom, vezanje čvorova i sve ostalo bitno za sportsko penjanje. 
Mala škola održat će se u subotu 26.4.2014. u 10.00h na Vodotornju na Boriku. Pozvani su svi zainteresirani da se pridruže (uz napomenu da maloljetnici moraju doći s roditeljima!).

Vidimo se!

Samo članovi imaju pravo komentiranja.