Lijepo i toplo subotnje vrijeme naši penjači odlučili su žrtvovati kako bi malo uredili, počistili i posložili penjalište - naš dragi Vodotoranj.

Radna akcija na vodotornju_4

Mlađi članovi našega kluba Rudi O, Tin D, Filip V, Jan D, Jerko M i novi član Sven L, uz pomoć i nadzor tate Ernesta, pokušali su malo urediti okoliš Tornja te njegovu unutrašnjost. Iako je bilo lijepo vrijeme koje se moglo iskoristiti za penjanje na stijeni, marljivi Gripovci očistili su glavni bazen Tornja i zatvorili rupe i otvore kroz koje su ulazili ptice i prljavština. Dakle, golubova više nema i sve je mnogo čistije.
Naravno, preostaje još puno toga za raditi, ali mnogo toga je obavljeno: otvoren je brži prolaz u glavni bazen (veliki čelični čep, sva građa, šuta i smeće iz bazena su izbačeni) te se sada može krenuti sa bušenjem smjeri, konstruiranjem bouldera te montiranjem moonboarda.
Ali penjanje nije zaboravljeno, nakon dugog radnog dana sudionici radne akcije odlučili su se opustiti uz penjanje. Kad već nema izleta, uvijek je tu Vodotoranj.

Galerija!

Tekst i fotografije: Jerko M

Samo članovi imaju pravo komentiranja.