Odlične vijesti stižu nam od ekipe koja je posjetila naš omiljeni Kalnik ove nedjelje (31.3.2014.)

kalnik-30042014_9
 

Mladi as Rudi Oškera preskočio je čak 2 ocjene i popeo smjer Baltazar, težine 7a. Nevjerojatan napredak za Rudija koji se penjanjem bavi tek 9 mjeseci! Osim velike volje, njegovom napretku sigurno doprinosi intenzivno treniranje i penjanje s Mihaelom Štefićem. Što se Mihaela tiče, prekrasan dan na Kalniku iskoristio je za trening, popevši smjeri: Kurd (7b), Baltazar (7a), Sve je to rock & roll (6c+), Hotline (6c+), Frenky (6b+) i Apaches (6b+).

S druge strane, Majda S i Zvonimir P napadaju svoje projekte i dugove. Majdu muči Frenky (6b+) i iako uspješno rješava detalj, nedostaje još zrnce snage da ga izvuče do kraja! Dva puta je bila jako blizu, vjerujemo da će nakon sljedećeg izleta ovo biti upisano u njen penjački karton!
Zvonimir rješava dug od prošlog izleta - smjer I (6b+), a uz to penje i Cyberspace (6b+) iz drugog pokušaja. Za kraj dana u popis smjerova dodaje i Grip (5a) osight.

Novi član Duško Mazalica prvi put je imao prilike osjetiti prirodnu stijenu - na top je popeo Tri kralja, Slatku tajnu i Grip. Ukratko se može reći da je bio oduševljen osjećajem penjanja na prirodnom penjalištu :)
Tihomir P pridružio se penjačkoj ekipi i za zagrijavanje nakon zimske pauze popeo nekoliko smjeri na top-rope.

Za vrijeme penjanja, Gripovce su budno nadgledali i pazili Stipe K i Zen :) 
Na kraju, penjački uspjesi proslavljeni su uz zdravicu u planinarskom domu!

Za malo doživljaja škicnite u galeriju.

Tekst i fotke: Zvonimir P

 

Samo članovi imaju pravo komentiranja.