Još jedno odlično kolo je iz nas! U odličnom gostoprimstvu domaćina uživalo je 60ak natjecatelja, a smjerovi Nejca i Saše ponudili su zanimljive rasplete, pogotovo u Hobby kategoriji. Bila nam je čast ugostiti i jednog od sponzora, Borisa Čujića u “natjecateljskom” duelu sa sinom Bornom.

Osvrt na rezultate tekme i ukupni poredak:

Kod žena, pobjedu odnosi za sada nedodirljiva slovenka Mateja Hohkraut, a prate je Karla Vlatković na drugom i Inga Patarčić na trećem mjestu (njih dvije borit će se za drugo mjesto ukupno, koje nakon Bregane drži Inga sa 15 bodova prednosti).

Kod muške PRO klase dosadašnja se mrtva borba tri favorita malo promijenila. Krešo je jedini popeo sve smjerove (što je ove sezone napravio na svakoj tekmi), dok ga prate Ivan Pevec na drugom mjestu te mladi as Borna Čujić na trećem mjestu. U ukupnom poretku Marko Rožman sa 5. mjestom u Bregani pada na treće mjesto ukupno, dok prvo i drugo mjesto drže Krešo i Pevec sa 15 bodova manje. Sva trojica još imaju šanse za pobjedu, ali je Krešo ipak napravio prednost ususret zadnja dva kola lige.

Kod muške Hobby klase, u Bregani je rast u formi pokazao Marjan Lonjak, sa impresivnom pobjednom ispred Luke Mudronje na drugom i dosad nedodirljivog slovenca Roka Rabuze na trećem mjestu.  Ovime se situacija u ukupnom poretku nešto izmijenila, te je Luka Mudronja došao na drugo mjesto ispred Ivana Štefičara, sada na trećem mjestu (6. mjesto iz Bregane mu bitno otežava dosadašnju blisku borbu za prvo mjesto). Rok Rabuza bez obzira na treće mjesto iz Bregane suvereno vodi u ukupnom poretku sa 34 boda prednosti. Marjan Lonjak jučerašnjom pobjedom skače na četvrto mjesto i time otvara šansu u borbi za medalje.

Detaljne rezultate tekme iz Lepoglave pogledajte u nastavku vijesti, a ukupne rezultate pogledajte ovdje. Podjećamo, u ukupnom poretku boduje se 5 najboljih rezultata.

Hvala vam svima na dolasku, i SPK Breganji što su bili odlični domaćini. Slike ćemo objaviti čim ih fotografi pošalju organizatorima.

Rezultati kola

Samo članovi imaju pravo komentiranja.