Prema najavama, u nedjelju 17.11.2013. odrađena je radna akcija na Vodotornju, kao priprema za nadolazeći Ledni kup Republike Hrvatske čije će se 1. kolo održati u organizaciji SPK GRIP.

Siniša u akciji

U svježe nedjeljno jutro počeli su se skupljati radišni Gripovci: Katarina B, Saša J, Siniša A, Mihael Š, Mario V, Zvonimir P, Kruno P i Rudi O. Radni zadaci ubrzo su podijeljeni te se krenulo na posao. Dok je Zvonimir posložio oružarnicu, Katarina i Rudi su pomeli unutrašnjost i vanjski dio Tornja. Saša je prionuo na demontiranje postojećih penjačkih grifova s prevjesa kako bi se oslobodilo mjesta za dry tooling grifove. Uz pomoć bušilice Siniša je i visećem položaju napravio prepravke na kvalifikacijskoj smjeri, a Mario i Mihael su provjerili i priredili određene rekvizite za nadolazeću tekmu.Na kraju Saša, Rudi i Mihael bojaju prevjes kako bi prekrili obojane oznake od prethodnih tekmi. Sve je proteklo uz moralnu potporu Igora P, Marina Š i Jasmine Š.

Naravno, uz radne obaveze našlo se vremena i za demonstraciju tehnika potrebnih za ledno penjanje. Na visećim ljestvama Rudi, Mihael i Zvonimir isprobavali su figure four i figure nine, a na kraju su mladi Gripovci isprobali dio kvalifikacijske smjeri.

Radna akcija započela je u 10.00h, a završila u 16.30h. Nekoliko zabilježenih fotografija potražite u galeriji.

 

Tekst i fotke: Zvonimir P

Samo članovi imaju pravo komentiranja.