Sv. Vid – Zero memorijal tradicionalni je projekt Riječkog alpinističkog kluba povodom manifestacije “Dani Sv. Vida”, posvećen prerano preminulom članu Zehriadu Vikiću – Zeri, koji je svojim nesebičnim radom postavio temelje ovog natjecanja.

Riječki alpinistički klub poziva sve penjače i radoznalce na već tradicionalno revijalno boulder natjecanje Sv. Vid – Zero Memorijal 2016. koje će se održati tijekom 11.-12. lipnja 2016. na riječkom Korzu.
Natjecanje za mlađe i starije kategorije održat će se u subotu, a penjanje za građanstvo u nedjelju (12. lipnja).
Kao i svake godine, dočekat će vas odlična zabava, primamljivi smjerovi, zanimljive nagrade i dobro društvo od ranih jutarnjih do kasnih noćnih sati pod svijetlom reflektora.

Prijava na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 31.05.2016. Moguće su i kasnije prijave, ali u tom slučaju nije osigurana majicu. Kod prijave obavezno navesti: ime i prezime, god.rođenja, klub i veličinu majice (XS, S, M, L, XL). Ukoliko je nekome potrebno noćenje, moguća je organiziracija u prostorijama kluba RAK, ali uz prethodnu najavu uz prijavu.

 

Samo članovi imaju pravo komentiranja.