Osim po dobrim penjačkim rezultatima, Gripovci su poznati po radnim akcijama u kojima uređuju i održavaju prostor i okoliš Tornja.

Radna akcija 25.10.2014_4

Ove subote, 25.10.2014., u 14.30h tako su se skupili kluba: Majda, Mihael, Rudi, Duško, Kristijan, Zvonimir i Tomislav sa svoje dvije kćeri. Plan je bio počisititi krug Tornja, osobito razbacano smeće koje su za sobom ostavili "prijatelji noći" koji ulaze u krug Tornja i pokušavaju demolirati što im se nađe na putu.

Naime, unatoč tome što je postavljena lampa za noćnu rasvjetu, i dalje se povremeno suočavamo s neredom i štetom koju za sobom ostave raznorazni delikventi. Ovaj put ponovo su pokušali obiti bravu na Tornju te su porazbacali smeće po krugu Tornja. Vrijedni Gripovci brzo su podijelili zadatke i prihvatili se posla: Toranj je pometen, smeće je pokupljeno i bačeno u kontejnere, a čak je i posječeno dio korova koji je narastao uz žicu tijekom ovih kišnih razdoblja. 

Radna akcija 25.10.2014_12

Na kraju se naravno i penjalo, a malo akcije (uz izjave pojedinih članova) je snimila Danijela Hegediš sa HRT-a, pa je ovaj događaj i medijski popraćen :)
Mora se napomenuti da je sve proteklo pod kontrolom el presidentea Siniše Atlije.

Radna akcija 25.10.2014_14

Hvala svima koji su se odazvali na akciju, a ostale pozivamo da se pridruže sljedeći put!
Nekoliko kadrova potražite u našoj galeriji.

Tekst i fotke: Zvonimir P

Samo članovi imaju pravo komentiranja.