U petak 25.9.2015. održana je redovna Skupština SPK GRIP Bjelovar.

Skupštinu je predvodio Predsjednik Siniša Atlija, a dnevni red sastojao se od prijedloga i usvajanja novog Statuta Kluba koji je usklađen sa odredbama Zakona o udrugama, zatim izborima za tijela Kluba, plana rada za narednu godinu i točke razno.

Nakon što je prijedlog novog Statuta jednoglasno prihvaćen, provedeni su izbori.
Za Predsjednika Kluba izabran je Siniša Atlija, a dopredsjednik je postao Mihael Štefić.
Članovi Upravnog odbora su još Majda Skračić, Saša Jurić i Zvonimir Popović.

Za članove Nadzornog odbora izglasani su Duško Mazalica, Saša Starčević i Tomislav Pavić.

Dosadašnju blagajnicu Ninu Horvat od sada će mijenjati Rudi Oškera.

Predsjednik je iznio plan rada za narednu godinu, u kojem je spomenuto ograđivanje cijelog Vodotornja žičanim pletivom i montažom stupova. U dogovoru s vojskom odredit će se termin moguće radne akcije. Planira se održavanje kola Lednog Kupa, odnosno Hrvatsko-Slovenskog kupa u lednom penjanju na Tornju, u skladu s tradicijom. U bazenu vodotornja montiran je campus board, a planira se dovršetak još jednog moonboarda na koji se planiraju postaviti veći grifovi kako bi i slabiji penjači mogli penjati.

Pod točkom Razno spomenuta je potreba izmjene brave i ključeva na ulazu u Toranj radi ponovne uspostave kontrole ulaska i prevelikog broja kopiranih ključeva.
Mihael Štefić nastupat će na natjecanju Prvenstva Hrvatske, te će mu Klub osigurati prijevoz i naknadu potrebnih troškova.

 

Samo članovi imaju pravo komentiranja.