Komisija za alpinizam ove je godine odlučila organizirati radionicu za dry tooling (i teoriju lednog penjanja)!

Obzirom da je interes za zajedničko Hrvatsko-slovensko otvoreno prvenstvo prilično velik, a mnogi su novi dry tooleri pokazali zavidno umijeće i volju, namjera je svima zainteresiranima za sudjelovanje na utakmicama malo približiti neke cake i to kroz ugodno dvodnevno druženje.

Radionicu će voditi Siniša Atlija, Damir Behlić, Krunoslav Tomorad i Žarko Kaličanin. Oni će reći ponešto o tehnikama, načinima treninga, utakmicama, smjerovima i općenito još o svemu što prisutni budu htjeli saznati. Ova radionica zamišljena je kao zagrijavanje za sezonu, zajedničko upoznavanje, trening i druženje.

Radionica će se održati 27. i 28. rujna Zagorju ob Savi, slovenskom toolalištu na Kalniku. Spavanje će biti u domu, a možete ponesti šatore i vreće. Prijevoz je vlastitim automobilima.

Prijave će biti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (Mia Vrbanac), ali ne morate se još prijaviti (osim ak niste ful nabrijani). Prijave su bitne samo zbog okvirnog broja ljudi.

Detalji i skice penjališta bit će objavljeni uskoro!
Pozivamo zainteresirane Gripovce da se dogovore s el presidenteom Sinišom Atlijom radi odlaska na radionicu!

Komentari  

#1 Rudi Oškera 2014-09-11 19:39
Zainteresiran !

Samo članovi imaju pravo komentiranja.